Tano gamybos technologija tiesiogiai pridedant sauso raugo
Rezervuarinis būdas
Sausas raugas. Bendra informacija
probiotikai narine.
Sausas raugas apima visas kultūras, priklausančias įvairioms pienarūgščių bakterijų grupėms.
Aukštos kokybės raugui gauti parenkamos tiesioginiam užraugimui tinkamos mikroorganizmų kultūromis, atsižvelgiant į jų savybes, lemiančias organoleptines, technologines ir maistines galutinio rauginto pieno produkto ypatybes.
Sausas raugas gaminamas sublimacinio džiovinimo vakuume būdu (liofilizacija) ir yra smulkiadispersiniai milteliai, turintys standartizuotą didelį kiekį aktyviųjų ląstelių (ne mažiau kaip 1010 KSV/g).
Šių raugų naudojimas ne keičia tradicinę technologinę raugintų produktų gamybos schemą, bet pastebimai supaprastina gamybinį procesą ir užtikrina aukštą produkto kokybę.
Sausų raugų naudojimas tiesiogiai pridedant jų į pieno mišinį tikslingas gamyboje dėl šių pranašumų:
-
paprastas ir patogus naudojimas;
-
raugo savybių ir padermės santykio patvarumas;
-
kartu su raugu nepatenka pašalinė mikroflora;
-
nėra rizikos dėl faginio užteršimo;
-
garantuotas aktyvių bakterijų kiekis;
-
atitinka standartų reikalavimus.
|
Skaityti daugiau...
|
Jogurto gamybos technologija tiesiogiai pridedant sauso raugo
Termostatinis būdas
Sausas raugas. Bendra informacija
Rauginto pieno produktai gaminami rauginant pieno masę su tiesioginio užraugimo tinkamomis mikroorganizmų kultūromis. Sausų raugų naudojimas betarpiškai pridedant jų į pieno mišinį plačiai paplito visame pasaulyje dėl tam tikrų jų pranašumų lyginant su tradiciniais pramoniniais raugais bei technologinėmis jų naudojimo schemomis.
Sausas raugas apima visas kultūras, priklausančias įvairioms pienarūgščių bakterijų grupėms.
Aukštos kokybės raugui gauti parenkamos tiesioginiam užraugimui tinkamos mikroorganizmų kultūromis, atsižvelgiant į jų savybes, lemiančias organoleptines, technologines ir maistines galutinio rauginto pieno produkto ypatybes.
Sausas raugas gaminamas sublimacinio džiovinimo vakuume būdu (liofilizacija) ir yra smulkiadispersiniai milteliai, turintys standartizuotą didelį kiekį aktyviųjų ląstelių (ne mažiau kaip 1010 KSV/g).
Šių raugų naudojimas ne keičia tradicinę technologinę raugintų produktų gamybos schemą, bet pastebimai supaprastina gamybinį procesą ir užtikrina aukštą produkto kokybę.
Sausų raugų naudojimas tiesiogiai pridedant jų į pieno mišinį tikslingas gamyboje dėl šių pranašumų:
-
paprastas ir patogus naudojimas;
-
raugo savybių ir padermės santykio patvarumas;
-
kartu su raugu nepatenka pašalinė mikroflora;
-
nėra rizikos dėl faginio užteršimo;
-
garantuotas aktyvių bakterijų kiekis;
-
atitinka standartų reikalavimus.
|
Skaityti daugiau...
|
Macuno ir jogurto gamybos technologija tiesiogiai pridedant sauso raugo
Termostatinis būdas
Sausas raugas. Bendra informacija
Rauginto pieno produktai gaminami rauginant pieno masę su tiesioginio užraugimo tinkamomis mikroorganizmų kultūromis. Sausų raugų naudojimas betarpiškai pridedant jų į pieno mišinį plačiai paplito visame pasaulyje dėl tam tikrų jų pranašumų lyginant su tradiciniais pramoniniais raugais bei technologinėmis jų naudojimo schemomis.
Sausas raugas apima visas kultūras, priklausančias įvairioms pienarūgščių bakterijų grupėms.
Aukštos kokybės raugui gauti parenkamos tiesioginiam užraugimui tinkamos mikroorganizmų kultūromis, atsižvelgiant į jų savybes, lemiančias organoleptines, technologines ir maistines galutinio rauginto pieno produkto ypatybes.
Sausas raugas gaminamas sublimacinio džiovinimo vakuume būdu (liofilizacija) ir yra smulkiadispersiniai milteliai, turintys standartizuotą didelį kiekį aktyviųjų ląstelių (ne mažiau kaip 1010 KSV/g).
Šių raugų naudojimas ne keičia tradicinę technologinę raugintų produktų gamybos schemą, bet pastebimai supaprastina gamybinį procesą ir užtikrina aukštą produkto kokybę.
Sausų raugų naudojimas tiesiogiai pridedant jų į pieno mišinį tikslingas gamyboje dėl šių pranašumų:
-
paprastas ir patogus naudojimas;
-
raugo savybių ir padermės santykio patvarumas;
-
kartu su raugu nepatenka pašalinė mikroflora;
-
nėra rizikos dėl faginio užteršimo;
-
garantuotas aktyvių bakterijų kiekis;
-
atitinka standartų reikalavimus
|
Skaityti daugiau...
|
Grietinės gamybos technologija tiesiogiai pridedant sauso raugo
Rezervuarinis būdas
Sausas raugas. Bendra informacija
Rauginto pieno produktai gaminami rauginant pieno masę su tiesioginio užraugimo tinkamomis mikroorganizmų kultūromis. Sausų raugų naudojimas betarpiškai pridedant jų į pieno mišinį plačiai paplito visame pasaulyje dėl tam tikrų jų pranašumų lyginant su tradiciniais pramoniniais raugais bei technologinėmis jų naudojimo schemomis.
Sausas raugas apima visas kultūras, priklausančias įvairioms pienarūgščių bakterijų grupėms.
Aukštos kokybės raugui gauti parenkamos tiesioginiam užraugimui tinkamos mikroorganizmų kultūromis, atsižvelgiant į jų savybes, lemiančias organoleptines, technologines ir maistines galutinio rauginto pieno produkto ypatybes.
Sausas raugas gaminamas sublimacinio džiovinimo vakuume būdu (liofilizacija) ir yra smulkiadispersiniai milteliai, turintys standartizuotą didelį kiekį aktyviųjų ląstelių (ne mažiau kaip 1010 KSV/g).
Šių raugų naudojimas ne keičia tradicinę technologinę raugintų produktų gamybos schemą, bet pastebimai supaprastina gamybinį procesą ir užtikrina aukštą produkto kokybę.
Sausų raugų naudojimas tiesiogiai pridedant jų į pieno mišinį tikslingas gamyboje dėl šių pranašumų:
-
paprastas ir patogus naudojimas;
-
raugo savybių ir padermės santykio patvarumas;
-
kartu su raugu nepatenka pašalinė mikroflora;
-
nėra rizikos dėl faginio užteršimo;
-
garantuotas aktyvių bakterijų kiekis;
-
atitinka standartų reikalavimus.
|
Skaityti daugiau...
|
Sūrio gamybos technologija tiesiogiai pridedant sauso raugo
Sausas raugas. Bendra informacija
Rauginto pieno produktai gaminami rauginant pieno masę su tiesioginiam užraugimui tinkamomis mikroorganizmų kultūromis. Sausų raugų naudojimas betarpiškai pridedant jų į pieno mišinį plačiai paplito visame pasaulyje dėl tam tikrų jų pranašumų lyginant su tradiciniais pramoniniais raugais bei technologinėmis jų naudojimo shemomis.
Sausas raugas apima visas kultūras, priklausančias įvairioms pienarūgščių bakterijų grupėms.
Aukštos kokybės raugui gauti parenkamos tiesioginiam užraugimui tinkamos mikroorganizmų kultūros, atsižvelgiant į jų savybes, lemiančias organoleptines, technologines ir maistines galutinio rauginto pieno produkto ypatybes.
Sausas raugas gaminamas sublimacinio džiovinimo vakume būdu (liofilizacija) ir yra smulkiadispersiniai milteliai, turintys standartizuotą didelį kiekį aktyviųjų ląstelių (ne mažiau kaip 1010 KSV/g).
Šių raugų naudojimas ne keičia tradicinę technologinę raugintų produktų gamybos schemą, bet pastebimai supaprastina gamybinį procesą ir užtikrina aukštą produkto kokybę.
Sausų raugų naudojimas tiesiogiai pridedant jų į pieno mišinį tikslingas gamyboje dėl šių pranašumų:
-
paprastas ir patogus naudojimas;
-
raugo savybių ir padermės santykio patvarumas;
-
kartu su raugu nepatenka pašalinė mikroflora;
-
nėra rizikos dėl faginio užteršimo;
-
garantuotas aktyvių bakterijų kiekis;
-
atitinka standartų reikalavimus.
|
Skaityti daugiau...
|
|
|
|
|